+389 70 390 456, +389 70 236 357 info@salidatransport.mk

Контакт

Доколку сакате  успешен транспорт на своите производи, нашата компанија е вистинското решение за вас.

 

Контактирајте нѐ за да дознаете повеќе за нашите услуги. Ние сме на располагање за вашите прашања и би сакале да ви помогнеме да го пронајдете најдоброто решение за вашата компанија. Можете да нè контактирате преку телефон, е-пошта или преку формата за контакт на нашата веб страна. Ние сме тука за сите ваши потреби за логистика и транспорт.

Адреса

Битолска  35
7500 Прилеп
Република Северна Македонија

Е-пошта

ИМАТЕ ПРАШАЊЕ?

+389 70 390 456
+389 70 236 357

Битолска  35
7500 Прилеп
Република Северна Македонија