+389 70 390 456, +389 70 236 357 info@salidatransport.mk

Возен парк

Во секој момент, до секоја дестинација, вашиот товар е во безбедни раце со нашата флота на 28 полуприколки со ладење и влекачи Mercedes Benz Actros.

 

Нашата компанија е специјализирана за транспорт со контролирана температура низ цела Европа. За да го постигнеме тоа, ние располагаме со флота од 28 полуприколки со ладење и 28 влекачи тип Mercedes Benz Actros, кои се опремени со најсовремена технологија за контрола на температурата. Ние ги следиме нашите возила со GPS систем, што ни овозможува да го следиме вашиот товар во реално време и да гарантираме безбеден и брз транспорт.

Компанијата работи само со полуприколки со ладење, што ни дава сигурност дека секој товар ќе биде испорачан со највисок квалитет и свежина. Ве покануваме да не контактирате и да ни го доверите вашето следно транспортно барање.

Контактирајте нѐ денес и доверете ни ја вашата следна испорака!