+389 70 390 456, +389 70 236 357 info@salidatransport.mk

Услуги

Вашата стока е наша одговорност – квалитетна услуга со максимална сигурност, навремен транспорт и конкурентни цени.

 

Ние сме компанија која нуди широк спектар на услуги во областа на транспортот на територијата на Македонија, Балканот и цела Европа. Специјализирани сме за транспорт со контролирана температура, и работиме исклучиво со полуприколки со ладење, што ни овозможува да ги заштитиме производите кои ги превезуваме.

Нашиот тим на професионалци гарантира дека вашите производи ќе бидат испорачани безбедно и во најкраток можен временски период. Нашите услуги вклучуваат транспорт на производи со следниот температурен опсег:

  • За длабоко замрзнати производи, ние гарантираме температура од -18°C до -25°C.
  • За замрзнати производи, температурниот опсег е -2°C до -18°C.
  • Млечни производи се превезуваат во опсег од 0°C до +2°C.
  • За свежи производи, гарантираме температура од +2°C до +4°C.
  • Овошје и зеленчуци се превезуваат во опсег од +4°C до +8°C.
  • За цвеќиња и растенија, температурниот опсег е од +12°C до +15°C.
  • Слатки производи се превезуваат во опсег од +12°C до +16°C.
  • Лекови и фармацевтски производи се превезуваат во опсег од +15°C до +25°C.

Контролираната температура и безбедноста на вашите производи е наш најголем приоритет, затоа ние секогаш се трудиме да ги исполниме високите стандарди за квалитет и безбедност на превозот на вашите производи.

Контактирајте нѐ денес и доверете ни ја вашата следна испорака!